Uw winkelwagen is leeg.
Navigeer en voeg producten toe.

Surf Coaching Camp Bretagne

 

Ozlines Surf Coaching Surfcamps zijn voor surfers die hun techniek willen verbeteren of willen leren surfen en dit graag combineren met een prachtige surfvakantie. Wij bieden surfers de unieke mogelijkheid om hun niveau te verbeteren op een relaxed en professionele manier.
Door middel van verschillende coaching methoden, het stellen van doelen en het maken van een video-analyse ontdek je een heel nieuwe dimensie van het golfsurfen.

Surfcamps voor wie?

De surfcamps zijn bedoeld voor surfers van alle niveaus en ook voor mensen die willen leren surfen. Iedereen krijgt persoonlijke aandacht gericht op zijn/haar eigen niveau. Alle coaching wordt in kleine groepen van maximaal 5 personen gedaan, dit garandeert persoonlijke aandacht.

Surf camp Locatie

Het surfcamp ligt midden in het golfrijke gebied Cap Sizun in zuidwest Bretagne. Wij hebben deze locatie gekozen omdat het rustige line-ups en talrijke mogelijkheden biedt, van perfecte beach breaks tot heftige reefs binnen ½ uur rijden van onze basis. Voor iedereen wat wils dus!

Surfcamp Accommodatie

Onze basis is een enorm Bretons huis met uitzicht op één van de mooiste baaien van Frankrijk, namelijk Baai des Tréspasse. Slaapkamers met uitzicht op zee en een grote lounge, maakt de Coast House een ideale chill plek tussen de sessies door.

Coachen

Dit gebeurt door middel van doelen stellen, video analyse en opdrachten tijdens het surfen. Elke avond bekijken we de beelden om je techniek te analyseren en feedback te geven. Tijdens het camp worden er vijf coaching sessies gehouden in kleine groepen van maximaal 6 personen.

 

 Ga je met ons mee op trip en je hebt een surftrip wagen nodig? Gebruik deze coupon code OZLINES2015 voor 5% korting op de huur van een surftrip wagen bij www.goroadtrip.nl

Goroadtrip banner
 

Reserveren

Soort:
Locatie:
Datum: