WIJKIKI LOGFEST 16 September

Wijkiki Logfest

Noordpier Surfshop, Single Fin. Surf Travel en Patagonia presenteren op 16 september de eerste editie van het Wijkiki Logfest. En iedereen is welkom. Een bijeenkomst voor iedereen met een passie voor lange planken, old skool deuntjes en gezelligheid. Tevens een reünie voor alle Single Fin – gangers. 

We organiseren een Log Expression Session, waarvan de helft van de deelnemers uitgenodigd worden en de helft is open entry. In één heat van 45 minuten surf je met negen anderen de Expression Session. Patagonia heeft een aantal hele mooie prijzen beschikbaar gesteld en ook onze local Hero Ollywood zorgt voor wat moois… Kan je nog geen hang 10 in de barrel? Geen probleem. Er zijn ook prijzen voor ‘Best Whipe Out’ of …. Party waves worden ook op prijs gesteld. 

Wil je ook mee doen? Schrijf een bericht op deze pagina met daarbij ‘Expression Session’ en je naam. Vol=vol. (Dames en heren worden apart ingedeeld in heats)

Gedurende de dag is er een surfmarkt met lokale, toffe producten en kun je Patagonia’s Yulex wetsuits en Firewire boards testen. Na de Expression Session gaan we het strand schoon prikken in samenwerking met Surfrider Foundation. We hebben tevens prijzen voor ‘gekste voorwerp’ of meeste kilo’s afval.

’s Avonds vanaf 18:00 is er live muziek van ‘Captain Driftwood’, worden de prijzen uitgereikt van de Expression Session en is er de mogelijkheid om bij Aloha voor een speciale prijs een Bio Burger eten. Als de zon ondergaat kun je op groot scherm de filmpremìère van Patagonia’s ‘Fishpeople’ bewonderen. 

Kortom, we zien jullie in Wijkiki de 16e! 

Entree is gratis en aanmelden gaat door aan te klikken dat je aanwezig bent op deze event pagina!

Why Ozlines surfschool?

Why Ozlines surfschool? links

Ozlines Surf School is situated on the beach next to the Noordpier Wijk aan Zee, one of the best surfing beaches in The Netherlands. Australian owner and head coach Chris Way and his team of professional and enthousiastic coaches will help you achieve your surfing goals in a fun and safe atmosphere.

Waarom ozlines rechts

  • Professional qualified instructors
  • Australian owner and head coach
  • Change rooms with warm showers, toilets and lockers.
  • The best place to learn to surf in The Netherlands
  • We are Green Key GOLD certified
  • Free Parking