Werken bij Ozlines!

OZLINES! KOM ERBIJ!

Wij zijn continue opzoek naar gepassioneerd en flexibel personeel. Past een van de onderstaande posities bij jou dan horen wij graag van je!

Surfinstructeurs:

Ben je gediplomeerd life saver en beschik je over surfinstructeurs papieren dan kun je tussen april en november bij ons aan de slag als volwaardig surfinstructeur. We zetten je in bij surflessen voor jong en oud, surfkampen in Wijk aan Zee en Bretagne en surflessen aan bedrijfsgroepen en scholen. Als je het wilt en er geschikt voor bent, zetten we je ook in als instructeur bij andere activiteiten op het strand.

Assistenten:

Kun je redelijk tot goed surfen maar heb je geen diploma’s dan kun je bij ons aan de slag als assistent surfinstructeur. Je wordt dan gekoppeld aan een volwaardige surfinstructeur en kunt de kneepjes van het vak alvast een beetje afkijken. We zetten je in als assistent bij surflessen voor jong en oud, surfkampen in Wijk aan Zee en Bretagne en surflessen aan bedrijfsgroepen en scholen. Als je het wilt en er geschikt voor bent, zetten we je ook in als assistent bij andere activiteiten op het strand. 

Board caddies:

Hou je van surfen en wil je graag helpen bij de verhuur van Surf boards en SUP’s dan kun je bij ons aan de slag als board caddy. Je deelt boards en wetsuits uit aan klanten, maakt de kleedkamers en toiletten schoon, lapt de ramen, veegt het dek, doet andere klusjes indien nodig en soms mag je mee het water in om te assisteren bij een les als er een extra iemand nodig is.

Mediatalent:

Lijkt het je leuk om je talenten in te zetten als blogger, vlogger of all round mediatalent op het strand dan ben je van harte welkom voor overleg bij Ozlines.

Stagiair:

Je kunt bij ons ook terecht voor alle bovenstaande functies als stagiair. Zo begeleiden we jaarlijks studenten van het CIOS, ROC-sport, de ALO en het Media College.

Hou je van surfen? Wil je die passie delen en lijkt het je wel wat om op het strand te werken of stage te lopen? Stuur dan je CV en motivatie op naar info@ozlines.com

Why Ozlines surfschool?

Why Ozlines surfschool? links

Ozlines Surf School is situated on the beach next to the Noordpier Wijk aan Zee, one of the best surfing beaches in The Netherlands. Australian owner and head coach Chris Way and his team of professional and enthousiastic coaches will help you achieve your surfing goals in a fun and safe atmosphere.

Waarom ozlines rechts

  • Professional qualified instructors
  • Australian owner and head coach
  • Change rooms with warm showers, toilets and lockers.
  • The best place to learn to surf in The Netherlands
  • We are Green Key GOLD certified
  • Free Parking